Vaniljglass med lite choklad på! XD

Hej allihop!

De har varit en rolig dag idag för mig.. Ni?
Vi har spelat minigolf. Jag kom näst sist av 4 :P

Vi skulle köpa glass vid minigolfbanan och jag och Johanna gick fram till de två killarna i kassan som vaa kanske 1 år yngre änn mig (12-13) Vi ba: Har ni glass?  Killen sa : Ska kolla.  Sen: Vi har vaniljglass! Med lite choklad på. Jag och Johanna börja garva och sa: Nej men vi tar dricka istellet!   När vi gick därifrån härma vi dom och skratta. Hoppas dom inte hörde!!

Sen har vi varit och badat! Eller Ida har varit och badat. Vi andra satt och kolla på. Jag och Johanna gick och köpte glass. När vi hade betalat så gav han i kassan mig pengarna och sa: En veckopeng från mamma. Hahaha det är bara 11 år mellan mig och Johanna! Så vi börja garva.

Sen när vi väl åt glassen prata vi lite och Johanna sa: Stoffe (hennes pojkvän) vill du börja springa med mig?! Hahaha så vi skratta år de me!! De lät som hon skulle säga : Stoffe vill du gifta dig med mig? Så det har varit en skrattdag idag!

Sen senare ska vi nog åka och bowla. Jag suger på de! Kanske att Rebecca (Johannas kompis) kommer oxå för Stoffe åker hem idag!
Jusdet! Stoffes mamma är uppfödare på MOPSAR!! Ja ska ha en mops när jag blir stor! Så de tyckte jag va bra!

Ha en bra dag!

Kommentarer

Vill du kommentera inlägget:

-Alla bilder som visas på denna blogg har JAG tagit om inget annat näms.
-Jag vill inte få en massa reklamer TACK!
Du kan kontakta mig på: vickan_basket@live.se


Ditt fina namn:
Komma ihåg mig?

Din E-postadress: (visas bara för mig)


Din bloggadress (om du har nån):


Din söta kommentar: