Bytt blogg

Har bytt blogg nu. HÄR hittar ni mig nu! ;)

Långpromme :D

Har varit på en långis me Johanna idag. Vi var ute på vattnet. :D Tog massa kort. Men jag lägger inte upp några nu. Ska byta blogg och spaarar bilderna tills dess. Imorgon ska jag och Johanna gå till Säby med Siri och Lipton. Det blir superkul. Nu ska jag typ snart sova, är dötrött (gick upp 8 imorse) 
Hörs, Johanna ska hjälpa mig med den nya bloggen, ska bli så skönt att skaffa en ny :D

Vällingby

Hej :) Ska till vällingby idag med Veronica och Louise. Men när är en gåta.. Jag har funderat på om jag ska byta blogg. Tycker ni det? Jag börjar bli trött på min blogg nu. Skriv vad ni tycker.


Lippen ♥ ( jag hade ingen bättre bild, är på mammas data)

Nu fick jag ett sms av Louise, Jag ska tydligen vara klar nu. Jag har inte klätt på mig mina kläder eller borstat tänderna så nu får jag snabba på mig lite. Hare så bra!

Brasa


Lov

Nu har vi sportlov. Det är naajs!
Igår tillbringade jag kvällen ma tjejorna riktigt trevligt. En speciell puss till Stina <3
Jag gjorde även bort andra väldigt mycket igår.  Hahha, men kul va det :) Någon bild kanske, om dumma blogg.se ska göra som jag vill ;)Stina på en gullig liten bild.

Reflektionsdag

Har reflektionsdag idag. Skönt, men det är mycket jag ska hinna med. Håller just nu på att skriva deckaren, ska även plugga till provet imorgon (engelska prov) och så har vi massa läxförhör och så... Så nu kan jag inte skriva mer. 
Hejdå!Hahaha scary!

Bild

 

Bilr bara en bild just nu för blogg.se vill inte samarbeta med mig just nu...


Söndag.

Har haft match idag. De gick inge vidare. Sen har jag typ städat hela dagen lång. Elelr inte riktigt har suttit en del framför datan också :) Men har även varit duktig och gjort lite svenska läxa. Vi ska typ skriva en egen deckare.  Inte roligt, det är svårt att komma igång men nu har jag iallafall börjat. Bara 5 dagar kvart tills det är LOV! :D hah :P Jag och Johanna ska då ut på långa prommenader och sporta lite. :) Vi kanske skulle till simhallen en dag. Roligtroligt. :)  
Blogg.se är helt cp, så jag kan inte ladda upp någon bild :( Försöker igen senare.

Alla hjärtans dag.

Ikväll ska jag ut och äta med tjejorna, men först ska jag med Veronica till typ Bruket för att fira hennes pappa ;D  Något mer händer nog  inte idag. Skriver när jag kommer hem igen :)Siri igår.


Me.

En till modell bild. Det blir den sista bilden idag.Stina tog bilden.

Siri idag.

En bild från när jag och Siri var ute.Bakom och framför kameran.

Ida var det halv studiedag, som jaag sa igår. När jag var hemma tog jag med Siri ut på en fotorunda. Har en massa bilder ni får se på henne när hon hoppar och håller på.
Sen gick jag hem till Stina och var med då Stina, Nicole, Lovisa, Linneá, Johanna och Louise. Vi fotade varandra och  sminkade oss. Riktigt fina va vi.
Här är en bild. Snart blir de fler ;)Bilden är tagen av Stina.

Flummigt värre xD

Idag på svenskan hittade jag och Louise på ett riktigt kul rimm.  Den går såhär:
Jag var ute och gick i det lila vädret. Solen gick ner, nu såg jag inge mer. Jag snubbla på en kant och ramla på en tant. Hon skrek till så jag tappade min dill. Hon började förtvivlat leta och jag presenterade mig och undra vad hon kunde heta. Hon svarade ilsket och sa: Det ska inte du bry dig om. Jaha va bra jag kallar dig Tom. Hon slog mig i huvudet och sprang iväg. Jag tog då fram mitt kulgevär och sköt. Så poff nu fanns hon inte mer.
Hjälp till att utrota världen från gammla tanter!

Hahha, kunde den vara roligare eller? xD
Har halv studiedag imorgon så jag går hem före lunch. Lyx va? :D
Var förresten i Haninge igår och firade min mamma och min kusin. Kanske dyker upp någon bild därifrån någon dag.

 

Lipton pratade med hästarna på Säby Gård.

Plötsligt hände det aldrig...Var i Täby idag och shoppade me tjejorna. Hittade ingenting förutom en läppglans :)

Studiedag imorgon

Dagen gick lite för fort, det var nog bara för den var roligt sen ska vi ju vara lediga imorgon så de gick lite extra fort då ;)
Imorgon är det studiedag för oss, vilket betyder att vi har en helt fri dag. Jag och några kompisar ska till Täby C och shoppa. Har för mig att det var sveriges största köpcentrum me 300 affärer.  Inte dåligt.
Jag lägger upp bilder imorgon på de jag köpt, om jag köper något :)Gjorde om en bild på Siri och jag tyckte den blev rätt flummig xD


Inget bloggande.

Har inte bloggat på massor av veckor, men vi har läxor hit och dit och sen får man ju ingen tid att blogga för man ska på träning osv. Men aja nu är det slut med det. Ska försöka skriva iallafall 1 gång om dagen. På bilden: Jag, Stina, Louise och Linnéa.

RSS 2.0